Privacy Policy

Great Western Trading is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van klanten en relaties van groot belang is voor de uitvoering van haar activiteiten. Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

In het kader van onze service, wanneer u informatie aanvraagt, producten of diensten bestelt of anderszins contact heeft met ons, leggen wij gegevens vast. Wij gebruiken deze gegevens voor het voorbereiden en uitvoeren van facturatie, het toesturen van de aangevraagde informatie, etc.. Daarnaast leggen wij gegevens vast om onze service te verbeteren en om u op de hoogte te houden van (nieuwe) producten en diensten. Hierbij trachten wij rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen aanbiedingen of informatie wilt ontvangen, dan kunt u uw toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres intrekken of uw gegevens laten blokkeren door een mail te sturen naar info@gwt-direct.nlDit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . 

Op de website van Great Western Trading worden algemene, niet-identificerende bezoekgegevens bijgehouden. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten.

Indien u nog vragen heeft met betrekking tot uw privacy, bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen doormiddel van e-mail of telefonisch. (zie contact)

Great Western Trading behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Controleert u daarom regelmatig het privacy statement van Great Western Trading.