Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Offerte

1.1 De offertes van GWT zijn geheel vrijblijvend.

1.2 Indien men een offerte ontvangt van een actieproduct welke geldig is in een bepaalde periode, is het genoemde bedrag slechts in deze actieperiode geldig en zolang en de voorraad strekt.

2. Transport

2.1 De producten worden verzonden op het moment dat een bestelling bij ons binnenkomt en de betaling goedgekeurd is.

2.2 Afhankelijk van de verzekeringswaarde en het gewicht van het product zijn de verzendkosten gemiddeld € 20, - per item.

2.3 Het transport wordt door het transportbedrijf (TNT) uitgevoerd. De bestellingen zijn verzekerd tijdens het transport. Dit houdt in dat als een product bij de klant aankomt, deze vòòr tekenen op vervoersschade nagekeken dient te worden door de klant , zodat beschadigingen direct aangegeven kunnen worden aan het transportbedrijf en mee teruggestuurd kunnen worden.

2.4 Op het moment dat een product beschadigd is en de klant dat vòòr tekening van ontvangst aangeeft aan zowel de koerier als aan GWT, heeft de klant het recht om hetzelfde product z.s.m. van GWT te ontvangen.

3. Levertijd

De levertijd is, afhankelijk van het moment dat de betaling goedgekeurd is, gemiddeld twee werkdagen. (Tenzij dit anders is aangegeven.)

4. Betaling

Alle items kunnen op de website door middel van iDeal of vooruitbetaling betaald worden, in de winkel kan u contant betalen of pinnen.

5. Eigendomsvoorbehoud

Na betaling zal de klant de nieuwe eigenaar zijn van het product.

6. Garantie

6.1 Onze producten zijn allen nieuw in doos (tenzij anders aangegeven) en hebben daarom minimaal één jaar garantie.
   Ref=(Referbished)

6.2 Alle garantievoorwaarden van alle items worden of op de website of op de offerte aangegeven.

Powered By OpenCart
Great Western Trading © 2021