Over ons

Geschiedenis
GWT is een familiebedrijf dat in 1998 als éénmanszaak is opgericht door Hassan Mehrabani. Met zijn 5 jaar ervaring in de IT branche en het ondernemerschap in zijn bloed, besloot Hassan Mehrabani een eigen bedrijf op te richten. Na verloop van tijd heeft GWT een netwerk op weten te bouwen in Europa, Noord-Amerika en het Midden Oosten. Het netwerk van GWT heeft gezorgd voor het stimuleren van inkoop van de A-merken via directe lijnen, resulterend in scherpere prijzen en een grotere markt.

Het succes van GWT is ook de leveranciers niet onopgemerkt gebleven. In de laatste jaren hebben alle, voor de IT branche, belangrijke leveranciers zoals: Toshiba, Dell, Acer, Fujitsu Siemens, HP, Sony etc., bij het constateren van de cumulatieve jaaromzetten van GWT, contact opgenomen om de samenwerkingsverbanden aan te scherpen.

Waarden
GWT is vandaag de dag een bedrijf dat zijn sporen in de IT branche heeft verdiend. Ons onderscheidende factor, dat ons in staat heeft gesteld 11 jaar lang succesvol te opereren, hebben wij met name te danken aan onze grote inkoop, lage kosten, ons internationaal netwerk en "last but not least"; de waarde die wij hechten aan onze service voor elke individuele klant!

Samenwerking
Bent u geïnteresseerd in onze producten voor groothandel en import/export, neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u zich vrijblijvend opgeven voor het ontvangen van onze mailing met de groothandelprijzen.

Toekomst
Uit onze 11 jaren ervaring in deze branche weten wij dat innovatie en zicht op nieuwe trends en ontwikkelingen het verschil kunnen maken tussen succes en falen.

Zoals gezegd, heeft GWT zich tot op heden voornamelijk gefocust op markten in Europa, Noord Amerika en het Midden Oosten. Met het oog op de huidige trends; globalisering, automatisering en de economische malaise, heeft GWT besloten om meer online, wereldwijd te opereren. Op deze manier creëren wij een onafhankelijkere positie op de markt. Deze methode zal resulteren in nog scherpere prijzen voor u als eindgebruiker.

Manufacturers
Wij hebben er bewust voor gekozen om direct in te kopen bij de volgende Manufacturers in Europa en de VS, omdat wij geloven in de kwaliteit en service welke zij bieden:

Powered By OpenCart
Great Western Trading © 2021